top of page
Robert LAURIEN 1.JPG

DE AANLEG VAN UW TUIN

wij gaan professioneel te werk

Van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een stadstuin van 10m² tot een bostuin van 1000m².

In nauw overleg met u komen wij tot een ontwerp en de realisering hiervan. Op de afgesproken datum beginnen en opleveren binnen het afgesproken budget is ons visitekaartje.

 

Wij verzorgen de aanleg van uw tuin van A tot Z, aan alles wordt gedacht. De levering en afvoer van materiaal, bereikbaarheid van de tuin en tijdsplanning zijn onderwerpen waar wij kundig mee omspringen.

Wij zorgen ervoor dat uw tuin professioneel wordt aangelegd zoals u dat voor ogen heeft.

Beplanting en materiaal

Doordat wij met vaste leveranciers en kwekers werken, kennen we de producten en hun eigenschappen uitstekend. Niet alleen hout, maar ook beplanting en bestrating is bij ons van hoogwaardige kwaliteit. 

 

Duurzaamheid
 

Wij blijven innoveren en onze kennis verbreden. Daarbij staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel, van gevarieerde beplanting, duurzaam hout tot aan de nieuwste elektrische onderhoudsapparatuur, wij dragen graag ons steentje bij. 

Laurien Website 2.jpg

Renovatie

Bent u uitgekeken op uw bestaande tuin maar wilt u bepaalde elementen behouden, dan is een tuinrenovatie de perfecte oplossing. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en komen we tot een passend ontwerp en plan van aanpak.

 

Wilt u een vijver in uw tuin dan bent u bij ons eveneens aan het beste adres. Ieder gewenst model of grootte kan door ons aangelegd worden. Uiteraard kunnen wij voor u oeverbeplanting, waterplanten, verlichting, waterzuiveringsinstallatie en eventuele vlonders verzorgen.

DSC04942.JPG

Familie Wester Gouwe

"De uitvoering was heel professioneel. Robert wilt echt dat je tevreden bent en doet niet aan half werk. Buitenzitten is nu echt genieten."

Familie Fekkes

“Goede comminicatie, flexibel, meedenkend, harde werkers en een uiteindelijk topresultaat!”

Familie Boskoop

"Heel erg tevreden over de snelle terugkoppeling en communicatie. Contact door de aanleg heen hebben wij als zeer prettig ervaren."

bottom of page