top of page
D75_7423_edited.jpg

EEN GOED TUINONTWERP

sluit aan bij al jouw wensen

Laat u verrassen 

Heeft u altijd al een tuin gewild die een weerspiegeling is van uzelf en uw gezin? Een tuin waar u overdag tot rust komt of een tuin waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Of misschien een combinatie van beide waarbij u in de zomeravonden heerlijk buiten eet en kunt genieten van een glaasje wijn in het mooiste stukje van uw tuin. 

 

Een tuinontwerp is niet af zonder een passend beplantingsplan, die aansluit bij uw wensen, ligging en stijl van de tuin. Zo creëeren wij tuinen die u elk seizoen weer zullen verrassen.

 

Wij werken samen met onze partner Kim van Blossom&Ferns die al vele hoogwaardige tuinen voor onze klanten heeft ontworpen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Tekenen.webp
DSC_3579.jpg

Houtbouw op maat

Van een op maat gemaakte houten hoekbank tot een overkapping of schuur, niks is ons vreemd. Wij ontwerpen en realiseren bijzondere houtbouw constructies geheel naar uw wens. Een ware toevoeging aan uw tuin.

 

Al het hout dat wij verwerken is voorzien van een keurmerk duurzaam hout en van eerste klas kwaliteit.

Doordat wij werken met meerdere leveranciers kunnen wij voor u de meest aantrekkelijke optie aanbieden, waarbij wij garant staan voor topkwaliteit materiaal.

 

Naast houtbouw verzorgen wij ook tuinverlichting, vijvers, groene daken en complete beregeningsinstallaties.

Kinderopvang

Beleven en spelen in een veilige en natuurlijke omgeving staat centraal, waar we de pedagogische kwaliteit hoog in het vaandel houden.

 

Samen met onze tuinontwerper Kim van Blossom&Ferns creëren wij unieke groene buitenruimtes bij de leukste kinderdagopvang organisaties. In toenemende mate groeien kinderen op in een verstedelijkte omgeving, tussen asfalt en beton. Een natuurlijke omgeving voor hen creëren wordt daarom steeds belangrijker.

Zo’n natuurlijke speelomgeving draagt bij aan voldoende lichamelijke beweging, creativiteit en de concentratie van de kinderen.

Zo ontstaan er enthousiaste mini ontdekkingsreizigers die spelenderwijs sociale vaardigheden leren en nieuwe kennis opdoen.

 

Wilt u met uw kinderopvang organisatie ook zo’n unieke natuurlijke buitenruimte die bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen? Wij informeren u graag.

_edited.jpg

Familie Wester Gouwe

"De uitvoering was heel professioneel. Robert wilt echt dat je tevreden bent en doet niet aan half werk. Buitenzitten is nu echt genieten."

Familie Fekkes

“Goede comminicatie, flexibel, meedenkend, harde werkers en een uiteindelijk topresultaat!”

Familie Boskoop

"Heel erg tevreden over de snelle terugkoppeling en communicatie. Contact door de aanleg heen hebben wij als zeer prettig ervaren."

bottom of page