top of page

Kinderopvang: Realisatie & Onderhoud

"Beleven en spelen in een veilige en natuurlijke omgeving, waar we de pedagogische kwaliteit hoog in het vaandel houden."

Samen met onze tuinarchitect creëren wij unieke groene buitenruimtes bij de leukste kinderdagopvang organisaties. In toenemende mate groeien kinderen op in een verstedelijkte omgeving, tussen asfalt en beton. Een natuurlijke omgeving voor hen creëren wordt daarom steeds belangrijker. Zo'n natuurlijke speelomgeving draagt bij aan voldoende lichamelijke beweging, creativiteit en de concentratie van de kinderen. Zo ontstaan er enthousiaste mini ontdekkingsreizigers die spelenderwijs sociale vaardigheden leren en nieuwe kennis opdoen.

Naast het ontwerpen en realiseren van deze unieke buitenruimtes voorzien wij ook in periodiek onderhoud voor verschillende kinderopvang-vestigingen in Den Haag en omstreken.

Welk onderhoud nodig is verschilt uiteraard per vestiging en seizoen, daarom kijken wij altijd van te voren bij u op locatie wat er nodig is. Dit doen we om de buitenruimte zo optimaal mogelijk te krijgen en te behouden. De kinderen en de medewerkers moeten kunnen genieten van een leuke, natuurlijke en bovenal veilige omgeving. Daar dragen de onderhoudsspecialisten van Splendid Gardens graag aan bij. Zo zorgen wij er onder meer voor dat de aanwezige zandbak wordt aangevuld, tegel- en houtwerk wordt gecontroleerd en dat groene borders, heggen en bomen goed worden bijgehouden.

Wilt u met uw kinderopvang organisatie ook zo'n unieke natuurlijke buitenruimte die bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen? Of is de buitenruimte van uw kinderdagverblijf nodig toe aan onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via het  contactformulier  of neem telefonisch contact op via +316 243 71 615. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

BigBenKids_Logo_def_FC_ol.png
logo_website.png
header-zok.png
logo-doorzichtig-1--1024x401.png
bottom of page