top of page
D75_7438.jpg

AANLEG

Splendid Gardens is een jong bedrijf dat geleid wordt door twee gedreven hoveniers. Hoveniers die door hun passie voor mooie tuinen zijn gestart.

 

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een tuin van 10m² maar ook voor een tuin van 1000m². In nauw overleg met u komen wij tot een ontwerp en de realisering hiervan. Op de afgesproken datum beginnen en opleveren binnen het afgesproken budget is ons visitekaartje.

 

Beplanting, bomen, bestrating, schuttingen, schuren, bergingen, overkappingen en verlichting kunnen volledig naar uw wens door ons geleverd, verzorgd en geplaatst worden. Wij zijn niet gebonden aan welke leverancier dan ook. Wij kunnen u de voor u de meest aantrekkelijke optie aanbieden waarbij wij garant staan voor topkwaliteit werk met topkwaliteit producten.

 

Wilt u een vijver in uw tuin dan bent u bij ons eveneens aan het beste adres. Ieder gewenst model en iedere gewenste grootte kan door ons aangelegd worden. Uiteraard kunnen wij voor u oeverbeplanting, waterplanten, verlichting, waterzuiveringsinstallatie en eventuele vlonders verzorgen.

 

Mocht u een idee hebben voor een binnentuin, kantoortuin of daktuin samen met u komen wij tot een uniek ontwerp en verzorgen wij de realisatie. Al het hout dat wij verwerken is voorzien van een keurmerk duurzaam hout en van eerste klas kwaliteit.

bottom of page